Menjenek el motorcsónakázni este a Tiszára Szegednél, egészen fel a Maros torkolatáig, majd csorogjanak vissza. Szemben ragyogjanak a Dóm fényei, a jobb kézben a stampedli házi pálinka. Ezután irány a Kiskőrösi Halászcsárda, ahol vegyes halászlé belsőséggel, erős paprikával rendel, előtte kóstolónak jól jön egy kis haltepertő, később meg egy fél adag túrós csusza pörccel. És mindehhez Somodi Sándor nevű szőlőtermelőnk rajnaiját javaslom locsolni bőségesen. Nem kell sajnálni, nem drága. Savas mint a globalizált esők. Petrós, mint egy dízelhajó. 11 fokos korrekt, étkezési bor. Egyébként az úr lánya, Szilvia is benne van a borüzletben, ezt azért mondom, mert akadhat, aki erre gerjed.
Íz | 16 |
Illat | 15 |
Fajta hűség | 15 |
Borászati teljesítmény | 15 |
Külcsín | 11 |
Összesen | 72 pont |