Szolgáltatásaink

Szolgáltatásaink Pannon Bormíves Céh logo

Kereskedelmi és fogyasztási céllal ezúton van szerencsém figyelmébe ajánlani a Somodi Borgazdasági Kft. termékeit, mint a Csongrádi borvidék legigényesebb technológiájával és a legnagyobb szakszerűséggel elkészített borait.

FVM Szőlészeti és Borászati Kutatóintézet
Kecskemét Dr. Botor Ernő Péter igazgató 2004. április 6.

Kiszállítás postai úton

A megrendelt árut Magyarország területén megrendelői kérésre postai úton is eljuttatjuk az aktuális postai tarifávál számolva.

Borbemutató

Az Ön által választott - az erre megfelelő helyszínen - vállaljuk boraink bemutatását. Az előadás során érintünk olyan fontos témákat, mint a szőlőtermesztés és borkészítés a borbírálat, a vendéglátás, a bor és egészség, a borkultúra kérdései.

Ajándékbor készítés

Több mint tizenöt éve, hogy egyedi-címkés borokat is készítünk; cégeknek, intézményeknek, egyesületeknek, kluboknak, magánszemélyeknek egyaránt. Számtalan alkalmat találunk az ajándékozásra, ezért kérje a segítségünk - tapasztalatunk alapján - megtaláljuk a legjobb megoldást az Ön számára. Jelentősebb rendeléseknél árengedményt adunk.

Házhoz szállítás Szegeden

Szeged városán belül palackos és nagyobb kiszerelésben is. Kínált borainkat minden pénteken - vagy a jelentősebb ünnepeinket megelőző napon ingyenesen házhoz szállítjuk. Kérem Önt érdeklődjön munkatársunktól az aktuális borválasztékunkról az alábbi telefonszámokon: +36 62 291 322, +36 30 243 7006, vagy email címen: somodisandor48@yahoo.com